Exklusiv middagsföreställning

Vad sägs om kombinationen av riktigt bra Close Up-magi i samband med en exklusiv middag? Allt i den magiska miljö som Skarholmen erbjuder. En höjdare att ta med kärleken, vännerna eller kollegorna på!

Under kvällen möter du
Axel Adlercreutz är trefaldigt Svensk Mästare i magi och även Nordisk Grad Prix vinnare i magi. Han har under fyra år varit ordförande i Svensk Magisk Cirkel.

Det hela började med en trolleribok på bokhandeln i Eskilstuna och på den vägen är det. I dag är Carl Tillenius mästare på korttrolleri. Han reser land och rike runt med sina omtyckta shower som är en blandning av fascinerande tricks, träffsäker humor och laddad publikkontakt.

Med ett genuint intresse för sin publik och viljan att skapa minnesvärda, roliga och magiska upplevelser levererar David Persson magi från scenen eller på nära håll. Drivkraften finns
i mötet med publiken och det magiska som sker i folks ansiktsuttryck! Förvåningen, skrattet, applåden eller jublet som faller när någon blivit hjälte på scenen eller ett mindre mirakel har skett.

Tom Stone är en av magivärldens hetaste kreatörer, föreläsare och författare. Han reser jorden runt för att coacha andra trollkonstnärer hur de ska kunna bli ännu bättre, och han är huvudlärare i västvärldens första universitetsutbildning för trollkonstnärer.

Johan Ståhl är Uppsalabo men har hela världen som sin arbetsplats. Han har tidigare gjort egna produktioner på Uppsala stadsteater, bl.a: ”Mitt liv som trollkarl” (2009) och ”En trollkarls bekännelse” (2013) och är nu högaktuell med showen Gula Grodan.

Meny 5-rätter
Mousserande vin vid ankomst
Jordärtskockssoppa – dillolja, rågbrödskrutong samt silverlöksmarmelad
Vitsparris – Hällristad vitsparris, dragoncrème, riven lagrad ost från oviken och rökt mandel
Confiterad röding – citroncrème, frissésallad, rostade hasselnötter och västerbottenroyal
Helstekt svensk biff – kycklingleversmör, tryffelpotatispuré, salviasky och picklade betor
Rabarber – Inkokt rabarber, rostad vitchoklad, vitchoklad mousse och vaniljglass
(Kostnad för övrig måltidsdryck tillkommer).

Välkommen på magisk middag i magisk miljö.

· Exklusiv middagsföreställning ·

Lokal:
Tid:
18:30
Språk:
Genré:
Pris:
795 kr
 
Uppsala Magic & Comedy